Møddebro Parkvej 301, Solbjerg

Kig forbi vores udstillingshus i Solbjerg, huset er et flot og funktionelt funkishus med fladt tag i flotte mørke mursten. Huset er med store flotte vinduespartier, højt til loftet og mange spændende løsninger. Grunden er på 744 m2 med en dejlig have, hvor aftensolen kan nydes på terrassen.

ÅBENT HUS HVER SØNDAG KL. 13-15

Læs mere

Thors Ager 35, Dalby, 6000 Kolding

Nyt, spændende og velbeliggende udstillingshus i det yderst populære Dalby ved Kolding åbner primo 2019. Flot og funktionelt hus med fladt tag, hvor udtrykket er indbegrebet af funkis og den kubistiske arkitektur giver huset nye spændende udtryk fra alle vinkler.

Huset er 198 kvm og den tilhørende rummelige garage er på 55 kvm.

ÅBENT HUS HVER SØNDAG KL. 13-15

Læs mere

Normandshave 13, 8700 Horsens

På Normandshave vises et flot og funktionelt kvadrathus med ensidig taghældning i flotte lyse mursten. Huset er med store flotte vinduespartier, der har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Huset er velbeliggende i en ny stor kommunal udstykning i den vestlige del af Horsens og vi glæder os til at vise det frem til jer!

ÅBENT HUS EFTER AFTALE

Læs mere

Brommevej 15, 8781 Stenderup

Her vises en topmoderne villa med en utraditionel indretning, som bl.a. giver stor mulighed for at ændre husets 3 til 4 værelser uden nogen særlig investering.

Huset er et flot funkishus med ensidig taghældning i flotte lyse mursten og mørk træbeklædning. Huset er med store flotte vinduespartier, der har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Huset er velbeliggende i en ny stor kommunal udstykning i den sydlige del af Horsens.

ÅBENT HUS HVER SØNDAG, KL. 13-15

Læs mere

Atlasvænge 29, 2750 Ballerup

Lækkert og moderne funkishus på 181 m2 med fladt tag

Her kommer man tørskoet fra det overdækkede indgangsparti eller via den integrerede garage til husets entré, hvorfra der er direkte adgang til børneafdelingens 2 værelser og gæstebadeværelse samt køkken/alrummet.

Huset har en meget attraktiv planløsning med en funktionel opdeling mellem forældre- og børneafdelingen og her er virkelig tale om et hus, der rummer hele familien.

ÅBNER FORÅR 2019

Læs mere

Bestil vores gratis inspirationskatalog

Gratis inspiration til nybyg

Ønsker du friheden til at vælge selv?

Sætter du pris på kvalitet, godt design, spændende indretning og nybyggeri udover det sædvanlige? Byg din drøm af en bolig med os.

Find inspiration i smukke arkitekttegende Menzer&Kristensen huse.

Byggegrund (Sæt kryds i den mest korrekte)

Har købt byggegrundEr i proces med køb af byggegrundØnsker hjælp til at købe byggegrundAndet