Få inspiration til plantegning af hus i 1 plan

Hos Menzer & Kristensen kan vi vende og dreje plantegningerne, vi kan tegne fra blankt papir og naturligvis både tegne 1-planshuse og 2-planshuse. Med et hus i 1 plan er der mange kreative muligheder i plantegningen. Huset kan passe ind til en lang smal grund, det kan have vinkel og forskellige udtryk afhængig af valgte taghældning. I et 1 plans hus kan du indrette store fællesrum eller fx en atriumgård i husets midte og bruge 1 plans husets ender til fx børneafdeling med eget multirum og forældreafdeling med plads til wellness. Vælger du en integreret lukket garage, kan du tænke det store rum multifunktionelt – så der ud over biler, kan være plads til alt fra et bordtennisbord til en børnefødselsdag. Idéer til 1 plans plantegninger er der mange af – og husets arkitekter er altid åbne overfor nye ønsker hos Menzer & Kristensen.

Book et møde

Overvejer du at blive nybygger? Har du brug for professionel rådgivning omkring plantegningen til dit drømmehus? Book et møde med byggerådgiveren allerede i dag.

Bestil inspirationskatalog

Få arkitekternes sidste nye idéer til plantegningen – bestil det nyeste katalog her.  Kataloget er spækket med inspiration til plantegninger i forskelligt udtryk og i 1 og 2 plan.

1 Planstegninger