LIlle Dalby Ager 58, 8722 Hedensted_banner

Huset er til salg

Bestil salgsopstilling: skriv til kontakt@menzer-kristensen.dk

Åbent hus – i små hold

Åbent hus søndage kl. 13-15.
Bestil 1:1 fremvisning af huset på tlf. 86 29 74 81

Kørselsvejledning

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Funkishus på 165 m2 med integreret dobbeltcarport

Lille Dalby Ager 58, 8722 Hedensted

Hos Menzer & Kristensen tager vi ansvar i situationen. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ifm. Coronavirus (COVID-19). Det betyder bl.a., at vi inviterer til åbent hus i små hold.

Lille Dalby Ager – et nyt attraktivt boligområde i Hedensted, hvor naturen starter ved din fordør. Her er en imponerende udsigt og grønne kiler med stisystemer, bl.a. har du hjertestien lige uden for døren. Perfekt til gå-, løbe- eller cykelture for både store og små.
Her er ikke langt til hverken institutioner, indkøbsmuligheder eller golfbane.

Huset set udefra
Funkishuset er holdt i en enkel og minimalistisk stil med lyse mursten og flot træbeklædning – og med plads til hele familien på husets 165 m2. Arkitekturen leder tankerne hen på funkishusene fra 50’er og 60’erne med overdækning, murede søjler i den integrerede carport, varmebehandlet lodret træbeklædning og store vinduespartier.

I den integrerede carport er der plads til to biler, og du kan komme tørskoet indenfor, da carportens tag fører direkte til husets entré.

Huset set indefra
Fra entréen er der direkte adgang til bryggers, og videre til fordelingsgangen med ovenlysvindue, der fordeler til børneafdelingen bestående af husets første badeværelse og to børneværelser. Dernæst kommer kontor og forældreafdeling, der består af eget bad, walk-in og soveværelse.

I køkkenalrummet er der plads til hele familien, for opbevaringen er flyttet i et viktualierum. Her kan der på én gang røres i gryderne, laves lektier, og måske læses en god bog i den åbne stue op til, mens tv’et kører i baggrunden.

Her er plads til at være sammen, og til at være sammen hver for sig.

Fakta

Integreret dobbeltcarport

Ca. 260 cm loftshøjde i hele huset

Ovenlysvindue i fordelingsgang til værelser

Viktualierum

Betal først ved indflytning