Brommevej-15-8700-Horsens-(13)_stor

Huset er solgt

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Moderne parcel på 180 kvm.

Brommevej, 8700 Horsens

Her vises et lækkert funkishus hvor husets kombination af den grå/sorte mursten fra Randers Tegl – sortmalet dobbelt integreret carport, skur samt pergola ved træterrassen er med til at give et eksklusivt og stilrent helhedsindtryk.

Kom tørskoet fra carporten til husets hall, hvorfra der er direkte adgang til både bryggers, gæstebadeværelse, børneafdelingens multirum og børneværelser samt via en lækker New Yorker skydedørsløsning videre forbindelse til køkken/alrummet. Fra det rummelige køkken/alrum med de store vinduespartier er lavet en funktionel rumdeler til stuen. Den er fra den danske designer ”Gorms” og håndlavet – på den ene side et vinkøleskab og den anden side mod stuen, er lavet som hyggesofa. Fra stuen er der forbindelse til forældreafdelingen, som består af dejligt soveværelse, walk-in og lækkert badeværelse.

Velbeliggende inspirationshus på lukket vænge i en højtbeliggende udstykning i den sydlige del af Horsens. Her er ikke langt til både skoler, institutioner, indkøb og naturskønne områder. Her er desuden gode vejforbindelser med nem og hurtig adgang til den nye omfartsvej og videre til E45.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt funkishus med ensidig taghældning i flotte lyse mursten. Huset er med store flotte vinduespartier, der har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Grunden er på 980 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra

Kom tørskoet fra carporten til husets hall, hvorfra der er direkte adgang til både bryggers, gæstebadeværelse, børneafdelingens multirum og børneværelser samt via en lækker New Yorker skydedørsløsning videre forbindelse til køkken/alrummet. Fra det rummelige køkken/alrum med de store vinduespartier er lavet en funktionel rumdeler til stuen. Den er fra den danske designer ”Gorms” og håndlavet – på den ene side et vinkøleskab og den anden side mod stuen, er lavet som hyggesofa. Fra stuen er der forbindelse til forældreafdelingen, som består af dejligt sovevælelse, walk-in og lækkert badeværelse. Huset er desuden med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2015 og opvarmning er med fjernvarme.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

36 kvm carport med redskabsrum

Store glaspartier og skydedør ud fra alrummet til terrassen

Flot, stor New Yorker skydedørsløsning mellem entre og køkken/alrum

Funktionel opdeling med bl.a. alkove og vinkøleskab mellem stue og alrum

Multirum med mange anvendelsesmuligheder

Betal først ved overtagelse