Inspirationshus Alfabetvej 8 i Frederikssund

Huset er til salg

Åbent hus

Søndage i ulige uger kl. 13-15
Ellers efter aftale – kontakt os venligst
på tlf. 8629 7481

Kørselsvejledning

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Stilrent og moderne funkishus uden udhæng

Alfabetvej 8, Frederikssund

Vi glæder os til at byde dig indenfor i dette lækre og funktionelle funkishus med fladt tag og brune blødstrøgne mursten med grålige nuancer, som skaber et flot visuelt spil på facaden.

Husets flotte vinduespartier har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Af spændende detaljer kan også nævnes den ekstra loftshøjde på ca. 3 m i stuen og det integrerede badekar på badeværelset.

Spændende og velbeliggende udstillingshus i et naturskønt område i gåafstand til Marbæk Strandpark med masser af plads til børneleg i dejlige omgivelser. Udstykningen ligger i et børnevenligt område med fine stisystemer og tæt på skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Der er desuden kun få minutters kørsel til centrum.

Huset set udefra

Huset er et lækkert og funktionelt funkishus med fladt tag og brune blødstrøgne mursten med grålige nuancer, som skaber et flot visuelt spil på facaden. Husets flotte vinduespartier har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Den lækre store integrerede carport med redskabsrum og cykelparkering er på 56 kvm. Grunden er på hele 890 m2 med en dejlig have, hvor solen kan nydes hele dagen lang.

Huset set indefra

Fra husets entre kommer du direkte ind i husets hjerte; det store lyse køkken/ alrum, som ligger i sammenhæng med stuen. Dette store centrale rum har et unikt og dejligt lysindfald fra de store vinduer fra flere vinkler. Huset har en funkitonel opdeling med adskilt forældre- og børneafdeling. Sidstnævnte indeholdenr 3 værelser, et stort bryggeres samt badeværelse. Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen med soveværelse, walk-in, kontor samt badeværelse med et lækkert integreret badekar. Alt i alt et hus der skal ses og opleves!

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

Overdækket indgangsparti

Ekstra loftshøjde i stuen på ca. 3 m

Funktionel opdeling med adskilt forældre- og børneafdeling

Moderne New Yorker dør

Funktionelt depotrum i alrummet

Lækkert integreret badekar

Betal først ved overtagelse

Bestil vores gratis inspirationskatalog

Gratis inspiration til nybyg

Ønsker du friheden til at vælge selv?

Sætter du pris på kvalitet, godt design, spændende indretning og nybyggeri udover det sædvanlige? Byg din drøm af en bolig med os.

Find inspiration i smukke arkitekttegende Menzer&Kristensen huse.


Byggegrund (Sæt kryds i den mest korrekte)
Har købt byggegrundEr i proces med køb af byggegrundØnsker hjælp til at købe byggegrundAndet