Inspirationshus Alfabetvej 8 i Frederikssund

Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf.  86 29 74 81

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Stilrent og moderne funkishus uden udhæng

Alfabetvej, 3600 Frederikssund

Vi glæder os til at byde dig indenfor i dette lækre og funktionelle funkishus på 186 kvm, med fladt tag og brune blødstrøgne mursten med grålige nuancer, som skaber et flot visuelt spil på facaden.

Husets flotte vinduespartier har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Af spændende detaljer kan også nævnes den ekstra loftshøjde på ca. tre meter i stuen og det integrerede badekar på badeværelset.

Spændende og velbeliggende udstillingshus i et naturskønt område i gåafstand til Marbæk Strandpark med masser af plads til børneleg i dejlige omgivelser. Udstykningen ligger i et børnevenligt område med fine stisystemer og tæt på skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Der er desuden kun få minutters kørsel til centrum.

Huset set udefra

Huset er et lækkert og funktionelt funkishus med fladt tag og brune blødstrøgne mursten med grålige nuancer, som skaber et flot visuelt spil på facaden. Husets flotte vinduespartier har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Den lækre store integrerede carport med redskabsrum og cykelparkering er på 56 kvm. Grunden er på hele 890 m2 med en dejlig have, hvor solen kan nydes hele dagen lang.

Huset set indefra

Fra husets entre kommer du direkte ind i husets hjerte; det store lyse køkken/ alrum, som ligger i sammenhæng med stuen. Dette store centrale rum har et unikt og dejligt lysindfald fra de store vinduer fra flere vinkler. Huset har en funkitonel opdeling med adskilt forældre- og børneafdeling. Sidstnævnte indeholdenr 3 værelser, et stort bryggeres samt badeværelse. Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen med soveværelse, walk-in, kontor samt badeværelse med et lækkert integreret badekar. Alt i alt et hus der skal ses og opleves!

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

Overdækket indgangsparti

Ekstra loftshøjde i stuen på ca. tre meter

Funktionel opdeling med adskilt forældre- og børneafdeling

Moderne New Yorker dør

Funktionelt depotrum i alrummet

Lækkert integreret badekar

Betal først ved overtagelse