Atlasvaenge-29_stor2

Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus? Så kontakt os venligst på tlf. 86 29 74 81

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Moderne parcel på 181 kvm.

Atlasvænge, 2750 Ballerup

Vi glæder os til at vise jer indenfor i dette velbeliggende udstillingshus i et meget attraktivt nabolag i Ballerup, hvor der er gode vejforbindelser med nem og hurtig adgang til de store indfaldsveje/motorveje.

De lyse mursten fra Randers Tegl, de store sorte Velux vinduer samt den lækre pergola ved stuen/kontoret er elementer der er med til at give huset et eksklusivt og stilrent helhedsindtryk.

Indenfor er der ikke sparet på hverken indretningen eller inventaret og der er masser af lækre detaljer, heraf kan nævnes en hyggelig biopejs, flot New Yorker skydedørsløsning, stort ovenlysvindue, moderne trælamellofter etc.

Velbeliggende udstillingshus på lukket vænge i den vestlige del af Ballerup tæt på offentlig transport, daginstitutioner, skoler, indkøb, idrætsanlæg og Smørum Golfklub. Her er gode vejforbindelser med nem og hurtig adgang til de store indfaldsveje/motorveje.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt funkishus med fladt tag i grå/sorte mursten. Huset er med store flotte vinduespartier, der har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Grunden er på 663 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra

Kom tørskoet fra det overdækkede indgangsparti eller via den integrerede garage til husets entré, hvorfra der er direkte adgang til børneafdelingens 2 værelser og gæstebadeværelse samt køkken/alrummet. Fra det rummelige køkken/alrum med de store vinduespartier er der adgang til viktualierum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer. Biopejsen skaber hygge og kig fra alrummet til stuen, hvorfor der er videre forbindelse til et fint kontor med udgang til husets pergola og til forældreafdelingen, som består af dejligt sovevælelse, walk-in og lækkert badeværelse. Huset er desuden med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2020 og opvarmning er med fjernvarme. Der er desuden installeret solcelleanlæg

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

28 kvm garage samt overdækket indgangsparti

Store glaspartier og skydedør ud fra alrummet til terrassen

Flot New Yorker skydedørsløsning mellem entre og køkken/alrum

Funktionelt stort ovenlysvindue på 120×120 cm i køkken/alrum

Super hyggelig biopejs som sikrer kig mellem alrum og stue

Betal først ved overtagelse