Inspirationshus Thors Ager 22 i Kolding

Huset er solgt

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Lækkert moderne funkishus uden udhæng

Thors Ager, Dalby, 6000 Kolding

Et meget lækkert funkishus på 188 kvm plus integreret carport og med mange spændende løsninger både ude og inde. Udenfor er huset med fladt tag med tagpap og lyse grålige blødstrøgne mursten, som brydes af en spændende træbeklædning for at kreere et flot spil mellem materialerne. Husets flotte vinduespartier har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet.

Af andre spændende løsninger kan nævnes den lyse og indbydende entre med store vinduespartier og New Yorker gulv, det hyggelige gårdmiljø i forbindelse med husets pergola og de funktionelle siddevinduer med indbygget bænk i både køkken/alrummet og stuen.

Spændende og velbeliggende udstillingshus i det yderst populære Dalby. Her er masser af børnefamilier, en god skole, indkøbsmuligheder, idrætshal og en meget flot natur med stisystemer, der binder denne nye bydel sammen.

Huset set udefra

Huset er et lækkert og funktionelt funkishus med fladt tag og lyse grålige blødstrøgne mursten, som brydes af en spændende træbeklædning for at kreere et flot spil mellem materialerne. Husets flotte vinduespartier har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Huset har bl.a. en integreret carport med muret søjle, lodret Thermo Wood beklædning, der bryder facaderne flere steder, en pergola af lærk, en dejligt overdækket terrasse samt et hyggeligt gårdmiljø. Grunden er på hele 989 kvm med en dejlig have, hvor solen kan nydes hele dagen lang.

Huset set indefra

Af spændende løsninger i dette hus kan nævnes den lyse og indbydende entre med store vinduespartier og New Yorker gulv. Fra husets entre er der på den ene side børneafdelingen indeholdende to børneværelser, et multirum, et stort bryggeres samt badeværelse. Den store fordeler gang i denne afdeling indbyder til ophold med sit store ovenlysvindue. Videre til den anden side fra entréen, hvor du kommer ind i det store lyse køkken/alrum, der har et unikt lysindfald fra de store vinduer samt ovenlysvinduerne. Fra køkkenalrummet er der åben adgang til husets stue samt voksenafdelingen, bestående af et stort soveværelse, walk-in samt badeværelse med dobbeltbrus. Alt i alt et hus der skal ses og opleves!

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

29 kvm integreret carport plus redskabsrum

Flot og indbydende entré med store glaspartier

Hyggeligt gårdmiljø med en dejlig pergola

Siddevinduer med indbygget bænk

Lækkert New Yorker gulv

Integreret overdækket terrasse

Betal først ved overtagelse