Elektravej_19_Alborg_SO_banner(2)

Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf.  86 29 74 81

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Funkishus i 2 plan med tagterrasse

Elektravej, 9210 Aalborg SØ

Huset er på 200 kvm, og den hall’en byder velkommen til et stort, flot og lyst hus, hvor den åbne og elegante ståltrappe med glasværn sikrer en fantastisk forbindelse mellem de 2 plan.

På 1. sal sørger de store glaspartier og den dejlige loftshøjde på ca. 280 cm for følelsen af rummelighed og velvære samt plads til både hygge, madlavning og leg i det store centrale køkken/alrum. Her er tale om et hus, der skal ses og opleves.

Meget velbeliggende udstillingshus i ny spændende udstykning i den populære Aalborg bydel Gug. Området er meget attraktivt for børnefamilier og der er kort afstand til en god skole, daginsitutioner, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter. Hele området bindes sammen af stisystemer i flot natur.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt funkishus i 2-plan med fladt tag og flotte lysegrå mursten fra Egernsund Tegl. Huset er med store flotte vinduespartier, der har et elegant og stilrent design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Af andre lækre detaljer kan nævnes eksklusivt glasværn på tagterrassen, trælameller og overdækket indgangsparti. Huset ligger på en såkaldt sokkelgrund og der vil således være begrænset havearbejde og udenomsarealer.

Huset set indefra

Husets flotte hall byder velkommen til et stort, flot og lyst hus, hvor den åbne og elegante ståltrappe med glasværn sikrer en fantstisk forbindelse mellem de 2 plan. I stueplan er der rig mulighed for leg og aktiviteter i multilrummet eller ro og fordybelse på ét af de tre værelser. På 1. sal sørger de store glaspartier og den dejlige loftshøjde på ca. 280 cm for følelsen af rummelighed og velvære samt plads til både hygge, madlavning og leg i det store centrale køkken/alrum. Her er tale om et hus, der skal ses og opleves – glæd jer!

Se plantegningerne i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

Lækker tagterrasse på 31 kvm

Dejlig loftshøjde på ca. 260 cm i stueplan og ca. 280 cm på 1. sal

Flot New Yorker dør ind til vinrummet fra køkken/alrum

Tre børneværelser, funktionelt multirum samt kontor niche

Betal først ved overtagelse