Banner_julianelund_86_vejle2

Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf.  86 29 74 81

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Funkishus med atriumgård

Julianelund 86, 7120 Vejle Øst

Et lækkert funkishus hvor der er anvendt meget enkle og minimalistiske materialer. Centralt placeret i huset findes en atriumgård omgivet af store glaspartier, som får ude- og indemiljøer til at flyde sammen. Huset får herved et ekstra og unikt lysindfald, og de naturskønne omgivelser bringes endnu tættere på bl.a. køkken/alrum og stue.

Huset har en meget attraktiv planløsning med opdelt forældre- og børneafdeling. Listen af detaljer og unikke løsninger i dette hus er lang, og vi vil meget gerne byde dig indenfor.

Flot nyt og meget velbeliggende udstillingshus i Julianelund i det nordlige Vejle. Det er et meget attraktivt område ved Bredballe og med kort afstand til fx Tirsbæk Bakker, Vejle Fjord, 3 skoler, indkøb og motorvej. Veletablerede stisystemer, hvor du kan cykle eller løbe gennem de utallige grønne arealer, binder søer, skov og strand sammen med dette unikke boligområde centralt placeret i forhold alt, hvad en moderne familie behøver i dagligdagen.

Huset set udefra

Der er anvendt meget enkle og minimalistiske materialer til dette funkishus, med lyse mursten og sorte vinduesrammer. Glaspartierne går helt fra gulv til loft i det kvadratiske køkken/alrum for at optimere lysindfaldet og der er en lækker skydedør på 130 cm fra alrummet ud til terrassen. En diskret overdækning mod syd tager den skarpe middagssol og i de sene sommeraftner kan familien trække ind under den integrerede overdækkede terrasse.

Huset set indefra

De indvendige materialer understreger det enkle, minimalistiske og naturprægede design. Centralt placeret i huset findes en lækker atriumgård omgivet af store glaspartier, som får ude- og indemiljøer til at flyde sammen. Huset får et unikt og ekstra lysindfald og de naturskønne omgivelser bringes endnu tættere på bl.a. køkken/alrummet og stuen. Husets planløsning er meget funktionelt opdelt med en forældre- og børneafdeling. Listen af detaljer og unikke løsninger for dette hus er lang og vi glæder os til at byde dig indenfor

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

50 kvm garage

Spændende atriumgård med terrasse i Komposit

Flot New Yorker skydedørsløsning

Flotte mursten fra Randers Tegl: 554 Unika Eos med lys fuge

Betal først ved overtagelse