Banner_julianelund_86_vejle2

Huset er til salg

Kontantpris: 4.995.000 kr.

Bestil salgsopstilling: skriv til kontakt@menzer-kristensen.dk

Åbent hus

Åbent hus søndage kl. 12.30-13.30

Kørselsvejledning

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Funkishus med atriumgård

Julianelund 86, 7120 Vejle Øst

Et lækkert funkishus hvor der er anvendt meget enkle og minimalistiske materialer. Centralt placeret i huset findes en atriumgård omgivet af store glaspartier, som får ude- og indemiljøer til at flyde sammen. Huset får herved et ekstra og unikt lysindfald, og de naturskønne omgivelser bringes endnu tættere på bl.a. køkken/alrum og stue.

Huset har en meget attraktiv planløsning med opdelt forældre- og børneafdeling. Listen af detaljer og unikke løsninger i dette hus er lang, og vi vil meget gerne byde dig indenfor.

Flot nyt og meget velbeliggende udstillingshus i Julianelund i det nordlige Vejle. Det er et meget attraktivt område ved Bredballe og med kort afstand til fx Tirsbæk Bakker, Vejle Fjord, 3 skoler, indkøb og motorvej. Veletablerede stisystemer, hvor du kan cykle eller løbe gennem de utallige grønne arealer, binder søer, skov og strand sammen med dette unikke boligområde centralt placeret i forhold alt, hvad en moderne familie behøver i dagligdagen.

Huset set udefra

Der er anvendt meget enkle og minimalistiske materialer til dette funkishus, med lyse mursten og sorte vinduesrammer. Glaspartierne går helt fra gulv til loft i det kvadratiske køkken/alrum for at optimere lysindfaldet og der er en lækker skydedør på 130 cm fra alrummet ud til terrassen. En diskret overdækning mod syd tager den skarpe middagssol og i de sene sommeraftner kan familien trække ind under den integrerede overdækkede terrasse.

Huset set indefra

De indvendige materialer understreger det enkle, minimalistiske og naturprægede design. Centralt placeret i huset findes en lækker atriumgård omgivet af store glaspartier, som får ude- og indemiljøer til at flyde sammen. Huset får et unikt og ekstra lysindfald og de naturskønne omgivelser bringes endnu tættere på bl.a. køkken/alrummet og stuen. Husets planløsning er meget funktionelt opdelt med en forældre- og børneafdeling. Listen af detaljer og unikke løsninger for dette hus er lang og vi glæder os til at byde dig indenfor

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

50 kvm garage

Spændende atriumgård med terrasse i Komposit

Flot New Yorker skydedørsløsning

Flotte mursten fra Randers Tegl: 554 Unika Eos med lys fuge

Betal først ved overtagelse