Inspirationshus Møddebro Parkvej 153, Solbjerg

Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf.  86 29 74 81

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Lækkert moderne 2-plans funkishus uden udhæng

Møddebro Parkvej, 8355 Solbjerg

Husets store hall, med kig til 1. salen, byder velkommen til et lækkert, lyst og funktionelt indrettet hus på i alt 203 kvm.

Der er masser af spændende detaljer og huset indeholder fx et skønt lyst mulitrum, lækker terrasse/altan, stor integreret garage, vinkøleskab, viktualierum og på husets 1. sal mødes du af et stort åbent rum, som udgør stue samt alrum, og som deles op af et hyggeligt biopejsarrangement med indbygget bænk mod alrummet.

Meget velbeliggende inspirationhus i ny stor og børnevenlig udstykning i det sydlige Aarhus. Møddebro Parkvej er et meget attraktivt boligkvarter med kort afstand til indkøb, institutioner, foreningsliv og meget mere.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt funkishus med fladt tag i flotte grå lyse mursten brudt af en spændende træbeklædning for at kreere et flot spil mellem materialerne. Huset er med store flotte vinduespartier, altan og dejlig stor indbygget garage. Grunden er på 946 kvm med en dejlig have, hvor aftensolen kan nydes.

Huset set indefra

Husets store hall, med kig til 1. salen, byder velkommen til et lækkert, lyst og funktionelt indrettet hus. Fra entréen er der direkte adgang til skønt lyst mulitrum, 2 børneværelser, et flot badeværelse samt husets bryggers med direkte adgang til husets garage. På husets 1. sal mødes du af et stort åbent rum som udgør stue og alrum, kun adskilt af et hyggeligt biopejsarrangement med indbygget bænk mod alrummet. Fra stuen er der adgang til et ekstra værelse og forældreafdelingen indeholdende soveværelse og et dejligt badeværelse. I forlængelse af alrummet findes, udover køkkenet med tilhørende viktualierum og vinrum, en lækker tagterrasse og altan med skøn udsigt. Opvarmning er med fjernvarme og der er et varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

Indbygget dobbelt garage på 44 kvm

Spændende facade med et mix af mursten og træ

Skøn terrasse og altan på 1 sal.

Flot entré/hall med store vinduespartier og åbent kig til 1. salen

Betal først ved overtagelse