Møddebro-Parkvej-281,-Solbjerg-banner

Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf.  86 29 74 81

Åbent hus

Åbent hus efter aftale
Ring på tlf. 86 29 74 81

Kørselsvejledning

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Lækkert moderne funkishus uden udhæng

Møddebro Parkvej 281, 8355 Solbjerg

Flot, nyt og minimalistisk inspirationshus på 205 kvm i det meget attraktive område Møddebro Parkvej i Solbjerg, nær Aarhus.

Huset er et spændende funkishus med fladt tag i flotte grå mursten brudt af en skøn træbeklædning for at skabe liv og spil mellem de anvendte materialer på facaden. Huset er med store flotte vinduespartier, dejlig altan og meget anvendelig overdækket terrasse.

Her er højt til loftet og plads til hele familien i dette skønne hus med mange spændende detaljer.

Meget velbeliggende udstillingshus i ny stor og børnevenlig udstykning i det sydlige Aarhus. Møddebro Parkvej er et meget attraktivt boligkvarter med kort afstand til indkøb, institutioner, foreningsliv mv.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt funkishus med fladt tag i flotte grå mursten brudt af en spændende træbeklædning for at kreere en lineær effekt i arkitekturen. Huset er med store flotte vinduespartier, altan og dejlig overdækket terasse. Grunden er på 788 m2 med en dejlig have, hvor aftensolen kan nydes.

Huset set indefra

Fra husets hall, med kig til husets 1. sal og en imponerende loftshøjde, er der direkte adgang til 2 børneværelser samt husets store køkken/alrum med trappe til 1. sal. I stueplan er der desuden bryggers med direkte adgang til husets carport samt et flot badeværelse. Husets 1. sal indeholder en dejlig stor stue med direkte adgang til en god altan samt til boligens forældreafdeling indeholdende soveværelse, walk-in samt et dejligt badeværelse med dobbeltbrus. Boligens 3. værelse/kontor er ligeledes placeret på 1. salen, så familien rummer helt små børn er der også mulighed for børneværelse i forbindelse med forældreafdelingen. Huset er desuden med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Huset er bygget efter BR2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

56 kvm carport inkl. 12 kvm redskabsrum

Spændende facade med et mix af mursten og træ

Skøn terrasse og altan på 1 sal.

Flot entré/hall med store vinduespartier og åbent kig til 1. salen

Betal først ved overtagelse