Inspirationshus Kornmarken 11, 9240 Nibe

Huset er solgt

Åbent hus

Huset holder åbent for 1:1 fremvisninger. Bestil fremvisning på tlf. 86 29 74 81 eller kontakt@menzer-kristensen.dk.

Kørselsvejledning

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Funkishus i 1 plan med mange designdetaljer

Kornmarken 11, 9240 Nibe

Funkishus på 184 kvm med enkle facader af mursten og træ. Designdetaljerne er både ude og inde med to skæve vinkler og niveauspring, der giver huset et unikt udtryk.

Huset er lyst og minimalistisk med store klinker og epoxygulve og store gulv til loft vinduespartier. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Flot, nyt og meget velbeliggende inspirationshuspå ny-udstykningen Kornmarken i Nibe. Her får du udsigt til skov og en beliggenhed tæt på Nibes byliv. Huset er beliggende tæt på alt hvad en børnefamilie har brug for med kort afstand til institutioner og indkøbsmuligheder.

Huset set udefra

Funkishusets materialer er holdt i en enkel og minimalistisk stil med lyse mursten og flot træbeklædning. De skæve vinkler ved indgangspartiet og i stuen giver huset et unikt udseende.

Glaspartierne går helt fra gulv til loft i det kvadratiske køkken/alrum for at optimere lysindfaldet, og huset er udført med et spændende niveauspring på 40 cm mellem børneafdeling og resten af huset.

Huset set indefra

De indvendige materialer understreger det enkle, minimalistiske design – lige fra de flotte 60×60 klinker i bad og bryggers til epoxygulvet i resten af huset.

Husets planløsning er funktionelt opdelt med en forældre- og børneafdeling. Forældreafdelingen har både et stort og rummeligt walk-in, stilrent badeværelse med tvillinge-bruser og et stort kontor.

Køkken/alrum og stue opdeles af en biopejs, der er åben på 3 sider, så den kan nydes uanset hvor du befinder dig.

Et rigtig dejligt hus, hvor der er kræset for detaljerne og hvor individualiteten i byggeriet skinner igennem på moderne vis.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

52 kvm garage

Lækker New Yorker-dørs løsning mellem voksen afdeling og køkken/alrum

Energivenligt solcelleanlæg

Varmegenvindingsanlæg som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug

Danfoss gulvvarme for optimal varmekomfort

Betal først ved overtagelse