pilehaven-31-7120-vejle-ny-pris

Huset er solgt

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Stilrent og moderne funkishus i 2 plan

Pilehaven, 7120 Vejle

Huset er et smukt og funktionelt funkishus på 224 kvm med imponerende vinduespartier og en yderst spændende mursten. Stenens rustikke udtryk skaber en perfekt kontrast til de enkle sorte vinduer og døre samt til træbeklædningen, der bryder facaderne.

Her er masser af spændende detaljer og ikke sparet på hverken materialer eller lækker indretning og vi glæder os til at byde dig indenfor. Den dejlig store tagterrasse indbyder til hyggelige timer og nærvær med både familien og gæster.

Meget velbeliggende udstillingshus det yderst populære Bredballe. Her befinder sig alt det, den moderne børnefamilie sætter pris på: indkøbsmuligheder, lægen, skoler med dertilhørende stisystemer så ungerne kan komme sikkert frem og tilbage, daginstitutioner og meget mere. Som noget ekstraordinært lækkert ligger Tirsbæk strand også kun få minutter væk i bil.

Huset set udefra

Huset er et smukt og funktionelt funkishus med en yderst spændende mursten. Stenens rustikke udtryk skaber en perfekt kontrast til de enkle sorte vinduer og døre samt til træbeklædningen, der bryder facaderne. Huset er indbegrebet af kubistisk arkitektur, der giver huset nye spændene udtryk fra alle sider. Her vil du opleve detaljer som den store tagterrasse med glasværn, muret overdækning til cykler i forlængelse af carporten samt meget mere. Huset er beliggende på en 959 kvm. dejlig stor grund med plads til både leg og hygge i haven.

Huset set indefra

Den store entre byder dig velkommen til en herlighed fyldt med lækre detaljer. Fra entreen kommer du ind til den store brede gang, der forbinder bryggers, bad samt tre børneværelser med husets hjerte; det yderst rummelige køkken/alrum. Her er der fra spiseområdet åbent op til husets 1. sal og loftshøjden rammer imponerende 5.5 meter. Fra alrummet går trappen til husets 1. sal, hvor du kommer op i stuen, der med sit glasværn til alrummet giver hele huset den perfekte synergi. Fra soveværelset er der adgang til dejlig tagterrasse og fra stuen adgang til walk in, badeværelse med dobbelt brus samt soveværelset via en stor, moderne New Yorker væg. Listen af detaljer og unikke løsninger for dette hus er lang og vi glæder os til at byde dig indenfor.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

47 kvm integreret carport med redskabsrum

Integreret cykelparkering

Dejlig stor tagterrasse

Over 5 meter høje vinduespartier

Flotte messing armaturer samt sort Vola armatur i køkken

Lækker moderne New Yorker væg ind til soveværelset

Stort walk-in på 1. sal

Betal først ved overtagelse