Inspirationshus se videopræsentation af Renrosen 4 Horsens

Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf.  86 29 74 81

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Lækkert og moderne funkishus

Renrosen, 8700 Horsens

Som en del af byggeudstillingen Horsens bygger viser vi her et lækkert og moderne funkishus udført med et spændende niveauspring på 40 cm., så det flot følger grundens hældning.

Alt i alt et rigtig dejligt hus, hvor der er kræset for detaljerne og individualiteten i byggeriet skinner igennem på moderne vis.

Velbeliggende udstillingshus på lukket vænge i en højtbeliggende udstykning i den sydlige del af Horsens. Her er ikke langt til både skoler, institutioner, indkøb og naturskønne områder. Her er desuden gode vejforbindelser med nem og hurtig adgang til den nye omfartsvej og videre til E45.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt funkishus med faldt tag og flotte lysegrå mursten. Huset er med store flotte vinduespartier, der har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Huset er udført med et spændende niveauspring på 40 cm. så det flot følger grundens hældning og indenfor betyder dette bl.a. 3 trin ned til både børneafdelingen og stuen.

Huset set indefra

Fra husets entré er der direkte adgang til lækkert bryggers og et flot view ned igennem den naturligt oplyste gang, som adskiller børneafdelingen fra resten af huset. Der er også videre adgang til husets hjerte; det rummelige og lyse køkken/alrum med plads til hele familien. Fra køkken/alrummet med de store vinduespartier er der adgang til et viktualierum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer. I alrummet er der en hyggelig biopejs med dejligt gennemkig til den hyggelige stue, hvorfra der er videre adgang til forældreafdelingen, bestående af et dejligt soveværelse, walk-in og lækkert badeværelse. Alt i alt et rigtig dejligt hus, hvor der er kræset for detaljerne og individualiteten i byggeriet skinner igennem på moderne vis.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

53 kvm carport heraf 13 kvm redskabsrum

Store glaspartier og skydedør ud fra alrummet til terrassen

Flot og hyggelig biopejs mellem alrum og stue

Lyse mursten fra Randers Tegl – RT550 Unika Kronos grådæmpet

Betal først ved overtagelse