Inspirationshus og udstillingshuset på Lundbjerggård 25, Vindinge i 4000 Roskilde

Huset er solgt

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Funkishus i 2-plan på 196 kvm plus integreret dobbelt carport

Lundbjerggård, Vindinge, 4000 Roskilde

Inspirationshuset er centralt beliggende i Vindinge nær Roskilde, i en attraktiv og naturskøn udstykning. Huset ligger tæt på indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og varieret udbud af fritidsaktiviteter og med mindre end tre minutter til Holbækmotorvejen.

Huset set udefra
Huset er et flot og funktionelt funkishus i 2 plan med fladt tag og flotte lysegrå mursten fra Randers tegl. De store vinduespartier har et elegant og stilrent design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Af andre detaljer kan nævnes eksklusivt glasværn på den lækre overdækkede tagterrasse, hvor sommerdage og -aftener nydes, og en dobbelt carport med tilhørende isoleret redskabsskur. Grunden er på 755 kvm, hvor aftensolen kan nydes i den sydvest vendte have.

Huset set indefra
Husets hall byder velkommen til et stort, flot og lyst hus, hvor den åbne og arkitektoniske ståltrappe med glasværn sikrer en god forbindelse mellem de to plan. Derudover er der også direkte adgang fra carporten til det funktionsdygtige bryggers. Det er også på stueplan at man finder husets hjerte – nemlig husets store køkken/alrum med kvalitetsinventar fra Svane Køkkenet. Det er også her, du finder det lækre vinrum med rå murstensvægge og med vægge i glas. Herudover rummer stueplan to dejligt store børneværelser. På 1. sal finder du stuen med store vinduespartier og direkte adgang til den overdækkede tagterrasse. Herudover findes forældreafdelingen, som består af soveværelse, kontor og badeværelse.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

Dobbelt carport med isoleret redskabsskur

Spændende facade med et mix af mursten og træ

Syd/vestvendt lækker altan med en fin udsigt

Flot entré/hall med store vinduespartier

Skønt vinrum med rå murstensvægge

Betal først ved overtagelse