Inspirationshus se videopræsentation af Snedronningen 6., Odense

Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus? Så kontakt os venligst på tlf. 86 29 74 81

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Lækkert 2-plans moderne funkishus

Snedronningen, 5240 Odense NØ

Inspirationshuset byder velkommen med sine knapt 6 meters loftshøjde til et stort, flot og lyst hus, hvor den åbne og elegante ståltrappe med glasværn sikrer en fantastisk forbindelse mellem de 2 plan.

De store glaspartier og lofthøjden på 270 cm giver en dejlig følelse af rummelighed og velvære, og i køkken/alrummet er der plads til hygge, madlavning og leg. 1. salen indbyder til ro og fordybelse, her er husets forældreafdeling med bl.a. et stort badeværelse med et flot fritstående kar fra Wellmore.

Flot og velbeliggende udstillingshus på Snedronningen, som ligger i naturrige omgivelser i den nordøstlige del af Odense. Her er kort afstand til Odense Fjord, Seden skole, motorvejen, Skibhuskvarteret og ikke mindst Odense Centrum.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt funkishus i 2-plan med fladt tag og flotte mursten fra Randers Tegl med spændende farvenuance på facaderne og en flot kontrast til de sorte Velfac vinduer. Huset er med store flotte vinduespartier, der har et elegant og stilrent design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Af andre lækre detaljer kan nævnes trælameller på facaderne, eksklusivt glasværn ved svalegangen og murede søjler. Grunden er på 1062 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra

Husets hall byder med sine knapt 6 meters loftshøjde velkommen til et stort, flot og lyst hus, hvor den åbne og elegante ståltrappe med glasværn sikrer en fantastisk forbindelse mellem de 2 plan. I stueplan sørger de store glaspartier og den dejlige loftshøjde på ca. 270 cm for følelsen af rummelighed og velvære samt plads til både hygge, madlavning og leg i det store centrale køkken/alrum. 1. salen indbyder til ro og fordybelse på værelserne eller i stuen med indbygget kontorniche. Forældreafdelingen indeholder bl.a. stort badeværelse med et flot fritstående badekar. Dette er virkelig et hus, der skal ses og opleves!

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

48 kvm carport med redskabsrum

Store glaspartier og adgang fra alrummet til den overdækkede terrasse

Flot New Yorker skydedørsløsning mellem gang og køkken/alrum

Flotte mursten fra Randers Tegl – RT472 Prima Bellagio

Betal først ved overtagelse