Moeddebro-Parkvej-301-Solbjerg_stort

Huset er solgt

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Flot funkishus på 200 kvm.

Møddebro Parkvej, Solbjerg

Meget velbeliggende udstillingshus i ny stor og børnevenlig udstykning i det sydlige Aarhus. Møddebro Parkvej er et meget attraktivt boligkvarter med kort afstand til indkøb, institutioner, foreningsliv mv.

Selve huset er et flot og funktionelt funkishus med fladt tag i flotte mørke mursten. Huset er med store flotte vinduespartier, højt til loftet og mange spændende løsninger. Grunden er på 744 kvm med en dejlig have, hvor aftensolen kan nydes på terrassen.

Meget velbeliggende inspirationshus i ny stor og børnevenlig udstykning i det sydlige Aarhus. Møddebro Parkvej er et meget attraktivt boligkvarter med kort afstand til indkøb, institutioner, foreningsliv mv.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt funkishus med fladt tag i flotte mørke mursten. Huset er med store flotte vinduespartier, højt til loftet og mange spændende løsninger. Grunden er på 744 m2 med en dejlig have, hvor aftensolen kan nydes på terrassen.

Huset set indefra

Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers og børneafdelingen med 2 værelser, badeværelse og familiens smarte multirum. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og fx. lektielæsning i den indbyggede alkove. Fra køkken/alrummet er der adgang til viktualierum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer og videre adgang til den hyggelige stue og forældreafdeling. Via flot fordelingsgang med plads til et ekstra skrivebord, kommer man ind i husets andet badeværelse, soveværelse samt lækre walk-in. Huset er desuden med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2015 og opvarmning er med fjernvarme.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

35 kvm carport med 12 kvm redskabsrum samt 3 kvm cykel p/skralde- spandsløsning

Flot entré med store vinduespartier

Dejlig loftshøjde på 275 cm i hele huset

Lækkert vinrum med rustikke mursten og New Yorker døre

Multirum med mange anvendelsesmuligheder

Hyggelig alkove i køkken/alrum

Danfoss rumtermostater til gulvvarme

Betal først ved indflytning