Nordmandshave-13-Horsens-(40)stor

Huset er solgt

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Moderne parcel på 181 kvm.

Normandshave, 8700 Horsens

Kom tørskoet fra carporten til husets entré, hvorfra der er direkte adgang til både bryggers, børneafdelingens multirum og gæstebadeværelse samt køkken/alrummet. Fra det rummelige køkken/alrum med de store vinduespartier er der adgang til et viktualierum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer. Via en lækker New Yorker skydedørsløsning er der videre forbindelse til den hyggelige stue og forældreafdelingen, som består af dejligt sovevælelse, walk-in og lækkert badeværelse. Der er flotte ovenlysvinduer i de 2 sidstnævnte rum og det er kun en af de lækre detaljer i dette flotte hus.

Huset er velbeliggende i en ny stor kommunal udstykning i den vestlige del af Horsens – tæt på gode indkøbsmuligheder, golfbane samt Bygholm sø. Herfra er der maks. 10 minutters kørsel til motorvejstilkørsel Horsens vest.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt kvadrathus med ensidig taghældning i flotte lyse mursten. Huset er med store flotte vinduespartier, der har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Grunden er på 944 kvm med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra

Kom tørskoet fra carporten til husets entré, hvorfra der er direkte adgang til både bryggers, børneafdelingens multirum og gæstebadeværelse samt køkken/alrummet. Fra det rummelige køkken/alrum med de store vinduespartier er der adgang til viktualierum med opbevaringsplads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer. Via en lækker New Yorker skydedørsløsning er der videre forbindelse til den hyggelige stue og forældreafdelingen, som består af dejligt soveværelse, walk-in og lækkert badeværelse. Der er flotte ovenlysvinduer i de 2 sidstnævnte rum.

Huset er desuden med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

48 kvm carport med 12 kvm redskabsrum

Store glaspartier og skydedør ud fra alrummet til terrassen

Flot, stor New Yorker skydedørsløsning mellem alrum og stue

Velux ovenlysvinduer i både multirum, walk-in og begge badeværelser

Multirum med mange anvendelsesmuligheder

Betal først ved indflytning