stigevej-237-odense-ny-pris

Huset er til salg

FØR kontantpris: 4.995.000 kr.
NU kontantpris: 4.395.000 kr.

Bestil salgsopstilling: skriv til kontakt@menzer-kristensen.dk

Åbent hus

Huset holder åbent for fremvisninger 1:1. Bestil fremvisning på tlf. 86 29 74 81

Kørselsvejledning

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Moderne funkishus med afvalmet tag

Stigevej 237, 5270 Odense NØ

Huset på 199 kvm er beliggende i Stige – en nordlig bydel i Odense. Det er et spændende funkishus med afvalmet tag i 2 plan på 199 kvm plus integreret carport. Huset har køkkenalrum, stue og forældreafdeling placeret på 1. sal, med værelser og bryggers i stueetage.

Det spændende og velbeliggende Inspirationshus er placeret i Stige, som er en gammel Skipperby. Stige er en nordlig bydel i Odense, kun få minutter fra Odense Centrum, beliggende ved Odense Kanal. Her er kun kort afstand til skole og indkøbsmuligheder.

Huset set udefra
Huset er opført i et nyt spændende murstensvalg med ”Håndstrøgne” rustikke mursten fra Randers Tegl, kombineret med en sortmalet træbeklædning og aluminiumvinduer fra Velfac. Indgangspartiet er overdækket, og har en stor glas-sidepart, som sikrer gode lysforhold i entreen. Den dobbelte carport med tilhørende hobbyrum er opført i samme sortmalede træbeklædning som på hovedhuset. På taget af carport og hobbyrum en stor dejlig sydvendt tagterrasse, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset set indefra
Husets planløsning er funktionelt opdelt med en forældreafdeling på 1. sal med badeværelse og walk-in og i stueplan finder du børneafdelingen med husets tre store værelser og husests 2. bad. Derudover et bryggers med et teknik-rum, som sikrer god plads til skabe i bryggerset. På 1. salen ankommer du i et dejligt lyst køkkenalrum og åben stue med store vinduespartier. Køkkenet er udstyret med både viktualierum og et flot vin-rum med New Yorker-dør og en rå murstensvæg. Forældre afdelingen er lavet med walk-in og et badeværelse. Badeværelset er adskilt fra soveværelset med en gang med kontorniche, hvor du også finder den store tagterrasse. Listen af detaljer og
unikke løsninger for dette hus er lang, og vi glæder os til at byde dig indenfor.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

46 kvm carport med redskabsrum

Dejlig loftshøjde på ca. 260 cm

Flot New Yorker-dør til vin-rum med rustik murstensvæg

Inventar fra Svane Køkkener med bl.a. bordemhætte

Betal først ved overtagelse