Thors-Ager-35-Kolding-top

Huset er solgt

Ønskes et lignende hus, kontakt os venligst på tlf. 86 29 74 81

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Flot funkishus på 198 kvm.

Thors Ager, Dalby, 6000 Kolding

Huset er med store flotte vinduespartier, der har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Der er desuden højt til loftet og mange spændende løsninger, eksempelvis en flot New Yorker dør, Velux ovenlysvindue, funktionelt multirum og dejligt stort walk-in.

Meget velbeliggende udstillingshus i det yderst populære Dalby. Her er masser af børnefamilier, en god skole, indkøbsmuligheder, idrætshal og en meget flot natur med stisystemer, der binder denne nye bydel sammen.

Huset set udefra

Huset er et flot og funktionelt funkishus med fladt tag i lyse, grålige mursten. Huset er med store flotte vinduespartier, der har et elegant design, hvor mere glas og mindre ramme øger lysindfaldet. Der er desuden højt til loftet og generelt mange spændende løsninger i dette hus, der er indbegrebet af funkis og den kubistiske arkitektur giver huset nye spændende udtryk fra alle vinkler. Grunden er på hele 991 m2 med en dejlig have, hvor aftensolen kan nydes på terrassen.

Huset set indefra

Fra husets entré er der direkte adgang til bryggers og fordelingsgangen ved børneafdelingen, som indeholder 2 værelser, badeværelse og familiens smarte multirum. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/ alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder fx. i den indbyggede alkove. Fra køkken/alrummet er der adgang til den hyggelige stue og via en flot fordelingsgang med kontorplads kommer man ind i husets andet badeværelse, walk-in eller soveværelse. Huset er desuden med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmning er med fjernvarme.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

Dejlig loftshøjde på 275 cm i hele huset

Fint viktualierum med plads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer

Flot New Yorker dør ml. gang og køkken/alrum

Multirum med mange anvendelsesmuligheder

Hyggelig alkove i køkken/alrummet

Betal først ved indflytning