Skovsvinget 3, 8700 Horsens_banner

Huset er til salg

Kontantpris: 4.295.000 kr.

Bestil salgsopstilling: skriv til kontakt@menzer-kristensen.dk

Åbent hus – i små hold

Huset holder åbent for 1:1 fremvisninger. Bestil fremvisning på tlf. 86 29 74 81 eller kontakt@menzer-kristensen.dk.

Kørselsvejledning

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Flot funkishus på 182 m2 med dobbelt integreret carport

Skovsvinget 3, 8700 Horsens

Hos Menzer & Kristensen tager vi ansvar i situationen. Vi holder os løbende opdateret og følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ifm. Coronavirus (COVID-19). Det betyder bl.a., at vi inviterer til åbent hus i små hold.

Velbeliggende inspirationshus i det børnevenlige Provstlund nord for Horsens.
Provstlund er et naturskønt område med sø og fredskov som nærmeste nabo. Området er velforsynet med små og store stier, som frit kan benyttes, hvad enten der skal laves skattejagt til børnene eller løbes en tur. Her er desuden gode vejforbindelser med nem og hurtig adgang til E45.

Huset set udefra
Funkishusets materialer er holdt i en enkel og minimalistisk stil med lyse mursten og flot træbeklædning. Husets arkitektur leder tankerne hen på funkishusene fra 50’er og 60’erne, med overdækkede områder med murede søjler, smuk varmebehandlet træbeklædning og store vinduespartier fra gulv til loft.

Huset set indefra
De indvendige materialer understreger det enkle, minimalistiske design, hvor bl.a. store klinker i 60 x 60 cm understreger enkeltheden.
Husets planløsning er funktionelt opdelt med en forældre- og børneafdeling. Børneafdelingen består af tre værelser og et badeværelse. Forældreafdelingen har et stort og rummeligt walk-in, stilrent badeværelse med dobbeltbrus samt et stort soveværelse. Det hele er elegant forbundet med indbyggede skydedøre.

Et rigtig dejligt hus, hvor der er kræset for detaljerne, og hvor individualiteten i byggeriet skinner igennem på moderne vis

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

Spændende facade med et mix af mursten og træ

260 cm loftshøjde i hele huset

Stort viktualierum med plads til både køkkenmaskiner og kolonialvarer

Ovenlysvinduer

Betal først ved indflytning