thors ager 36 kolding banner nyt

Huset er solgt

Ønsker du et lignende hus, kontakt os venligst på tlf.  86 29 74 81

Åbent hus

Åbent hus søndage kl. 13-15
Bestil 1:1 fremvisning af huset på tlf. 86 29 74 81

Kørselsvejledning

Læs mere

Boligbeskrivelse til print

Klik her

Flot funkishus på 179 m2

Thors Ager 36, Dalby, 6000 Kolding

Velbeliggende inspirationshus i det yderst populære Dalby. Her er masser af børnefamilier, en god skole, indkøbsmuligheder, idrætshal og en meget flot natur med stisystemer, der binder denne nye bydel sammen.

Huset set udefra
Funkishusets materialer er holdt i en enkel og minimalistisk stil, med lyse mursten og flot træbeklædning. Huset byder på arkitektoniske detaljer der leder tankerne hen på funkishusene fra 50’er og 60’erne.

Det indbydende indgangsparti med træbeklædning giver huset et unikt udseende. Huset byder på overdækkede områder med murede søjler, smuk varmebehandlet træbeklædning og store vinduespartier fra gulv til loft, der sikrer et fantastisk lysindfald.

Huset set indefra
De indvendige materialer understreger det enkle, minimalistiske design. 60 x 60 cm klinker binder husets opholdsrum sammen og giver et enkelt udtryk. Fra børneafdelingen træder du tre trin ned til resten af huset, hvor den øgede loftshøjde på tre meter giver en god rumfornemmelse.

I husets store stue brydes rummet af en væg i facadesten, der løber bag vinduet fra terrassen. Planløsning er funktionelt opdelt med en forældre- og børneafdeling, hvor du i forældreafdelingen finder både walk-in, badeværelse og et stort kontor.

Et rigtig dejligt hus, hvor der er kræset for detaljerne, og hvor individualiteten i byggeriet skinner igennem på moderne vis.

Se plantegningen i boligbeskrivelsen ovenfor.

Fakta

53 m2 integreret dobbelt garage

Hyggelig alkove i køkken/alrum

Ovenlysvinder i køkken/alrum og stue

Spændende facade med et mix af mursten og træ

Betal først ved indflytning