Nye arkitekttegnede huse til salg

Byg nyt med Menzer & Kristensen – eller køb et færdigbygget Menzer & Kristensen inspirationshus. Se her, hvad vi har til salg netop nu.
Husene er af høj arkitektonisk kvalitet og klar til indflytning. Kontakt en byggerådgiver for yderligere information eller en book tid til en fremvisning på tlf. 8629 7481.

Nybyggede huse til salg

Se og læs mere om de nybyggede huse og husene, der er under opførsel. Herunder finder du den komplette liste af huse til salg, og du er altid velkommen til at kontakte os for en fremvisning af husene.

Nybyggede udstillingshuse til salg i hele landet

Menzer & Kristensen bygger nye huse i Jylland og på Fyn. Flere af de nye huse fungerer som udstillingshuse til inspiration for nybyggeri.

Disse arkitektonisk smukke og eftertragtede huse bliver løbende sat til salg, og det giver dig muligheden for at få fingrene i et nybygget og arkitekttegnet hus, der er klar til indflytning.

Flere udstillingshuse holder åbent hus hver eller hver anden søndag. Andre inspirationshuse holder åbent hus efter aftale, så du og din familie ved selvsyn kan tage ud og se på huset, mærke de gode materialer og føle efter, om det er et hjem for dig.

Find et udvalg af nye huse til salg fra Menzer & Kristensen her på siden, og kontakt os meget gerne for en fremvisning af et af husene til salg.

Boliger til salg i gennemført arkitektonisk stil

Menzer & Kristensens speciale er nybyggede huse i en minimalistisk funkisstil med inspiration fra 50’erne og 60’erne kubistiske former, tilføjet et moderne og nytænkende twist.

Vælger du at købe et udstillingshus til salg fra Menzer & Kristensen, får du et indflytningsklart hus af høj kvalitet. Huset vil være med anlagt have og terrasse, flisebelagt indkørsel og en garage eller carport.

Boligen står med andre ord færdig og er oftest klar til hurtig overtagelse. Det betyder, at du og din familie ikke skal tænke på meget mere end at flytte ind, pakke jeres flyttekasser ud og komme godt på plads i drømmehuset.

Huse der skiller sig ud fra mængden

Hos Menzer & Kristensen bygger vi huse, der udskiller sig fra mængden. Det er huse udover det sædvanlige. Den kan være alt fra 1- og 2- plan til parterre og kvadratmeter langt over gennemsnittet. Det er huse bygget til privilegerede liv, med detaljer som vin-rum, atriumgårde, tagterrasser og wellness-rum.

Inspirationen til den arkitektoniske stil hos Menzer & Kristensen er både hentet fra den danske og nordiske minimalistiske stil, men der hentes også inspiration fra den internationale scene til de mere modige og utraditionelle løsninger.

Et nybygget hus fra Menzer & Kristensen rummer således alt det, et moderne hus skal kunne – og lidt mere til.

Kreative planløsninger i 1 eller 2 plan

Kreative og funktionelle planløsninger, der får en hverdag i huset til at fungere er en nøglesætning for Menzer & Kristensen. Her går funktionalitet og kreativitet hånd i hånd og skaber spændende plantegninger for de forskellige funkishuse i 1- eller 2-plan. Det være sig alt fra en rå murstensvæg med indbygget pejs, flotte døre i New Yorker-stil, en indbygget alkove med siddepladser eller en hyggelig atriumgård i husets midte.

Hos Menzer & Kristensen er vi ikke bange for at slippe fantasien løs og skabe funktionelle og kreative planløsninger. Søger du og din familie et nyt hus, som I kan have glæde af mange år ud i fremtiden, er et færdigopført arkitekttegnet inspirationshus, der er til salg, fra Menzer & Kristensen måske lige det, du søger.

Nybyggeri af høj kvalitet

Uanset om du vælger at bygge selv i samarbejde med Menzer & Kristensen, eller om du vælger at købe et inspirationshus til salg her på siden, får du nybyggeri af høj kvalitet.

Hos Menzer og Kristensen anvender vi kun materialer af høj kvalitet, og materialevalget er ofte af nytænkende karakter. Vi går ikke i vejen for at vælge de utraditionelle løsninger og tænker kreativt i både valg af materialer, byggestil og arkitektonisk udtryk.