Arkitekttegnede huse og plantegninger

Hos Menzer & Kristensen tegner vi det hus, du drømmer om. Få idéer til plantegningen til dit næste hjem her, og se flere eksempler på planløsninger, der passer til forskellige behov. Bliv inspireret og tag de idéer, du synes giver mening i forhold til din egen plantegning.

Mulighederne er mange, så læn dig tilbage og få inspiration til plantegningen.

En unik plantegning

Forelsker du dig i en af de vejledende plantegninger, gør vi opmærksom på, at arkitekten hos Menzer & Kristensen altid kan ændre tegningen, flytte vægge, ændre på rumfordelingen eller tegne fra blankt papir og efter dine ønsker – uden merpris

Gå på opdagelse i plantegningerne til 1-planshuse eller 2-planshuse, og saml inspiration til din unikke planløsning.

1 planstegninger

2 planstegninger

Et unikt hus og en unik plantegning

Hos Menzer & Kristensen bygger vi individuelt og skaber rammerne om et personligt hjem med en gennemtænnkt planløsning, som matcher dine ønsker og behov. Skal der være plads til hverdagens gøremål, fester og gæster i alrummet? Måske et viktualierum, til at gemme køkkenmaskiner, mad og drikkevarer, som ellers ville tage plads i køkkenskabene. Eller en forældreafdeling, med walk-in og eget badeværelse?

Gå på opdagelse i plantegningerne til 1-planshuse eller 2-planshuse ovenfor, og saml inspiration til din unikke planløsning.

Arkitekttegnede plantegninger

Når stregerne sættes til en plantegning, sker det på Menzer & Kristensens egen tegnestue. En Menzer & Kristensen plantegning er altså en arkitekttegnet hus- og plantegning, hvor din drøm om et unikt og personligt hus bliver gjort til virkeligt.

Forud for tegningen af dit nye hjem, mødes du og en kyndig byggerådgiver, og vender idéer og vigtige aspekter i forhold til huset. Det er en vigtig fase i processen, da plantegningen besluttes som noget af det første, og er med til at danne grundlag for husets opførelse. Du kan være forberedt på, at byggerådgiveren fx spørger ind til:

  • Dine præferencer for arkitektur
  • Taghældning: Funkis fladt tag, ensidig, gavl eller fx valm.
  • Dine ønsker i forhold til indretning
  • Hvor mange der skal bo i huset
  • Antal værelser
  • Antal badeværelser
  • Om der ønskes rum til flere funktioner
  • Antal plan (Et eller to plan)
  • Beliggenhed, størrelse og form på din byggegrund

Byggegrunden er i sidste ende afgørende for, hvad der kan lade sig gøre i praksis. Er der fx store terræn-forskelle på grunden? Viser det sig oplagt, at bygge huset i forskudte plan? Eller måske 2 plan for at få max udbytte af udsigten? Generelt anbefaler vi, at besigtige grunden sammen med byggerådgiveren inden du i tæt samarbejde med arkitekten begynder tegning af huset.

På tegnestuen balancerer vi mellem kreativitet og præcision. Det er her plantegninger, facader og 3D-visualiseringer får liv. Bygningskonstruktørerne følger din hustegning og dine skitser gennem processen fra forslag og planlægning af selve byggeriet til færdig projektering.

Book et møde om din plantegning

Overvejer du at blive nybygger? Har du brug for professionel rådgivning omkring plantegningen til dit drømmehus? Book et møde med byggerådgiveren allerede i dag.

Menzer & Kristensens arkitekter og byggerådgivere er hele tiden opdateret på de nyeste tendenser inden for plantegninger, rumdeling, størrelser og dimensioner. De samler inspiration fra både ind- og udland, hvilket er din garanti for et personligt og moderne hus.

Kan vi hjælpe? Har du spørgsmål, du mener, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at række ud.

Bestil inspirationskatalog

Få arkitekternes sidste nye idéer til plantegningen – bestil det nyeste katalog her.  Kataloget er spækket med inspiration til plantegninger i forskelligt udtryk og i 1 og 2 plan.

Bestil gratis Inspirationskatalog

MK_tegnestue

* Du kan læse vores privatlivspolitik her.

Gå på opdagelse i inspirationshusene

Inspirationshus Møddebro Parkvej 153 i Solbjerg
Inspirationshus Julianelund 86 i Vejle Ø