Få inspiration til plantegning af hus i 1 plan

Hos Menzer & Kristensen kan vi vende og dreje plantegningerne, vi kan tegne fra blankt papir og naturligvis både tegne 1-planshuse og 2-planshuse. Med et hus i 1 plan er der mange kreative muligheder i plantegningen. Huset kan passe ind til en lang smal grund, det kan have vinkel og forskellige udtryk afhængig af valgte taghældning. I et 1 plans hus kan du indrette store fællesrum eller fx en atriumgård i husets midte og bruge 1 plans husets ender til fx børneafdeling med eget multirum og forældreafdeling med plads til wellness. Vælger du en integreret lukket garage, kan du tænke det store rum multifunktionelt – så der ud over biler, kan være plads til alt fra et bordtennisbord til en børnefødselsdag. Idéer til 1 plans plantegninger er der mange af – og husets arkitekter er altid åbne overfor nye ønsker hos Menzer & Kristensen.

Book et møde

Overvejer du at blive nybygger? Har du brug for professionel rådgivning omkring plantegningen til dit drømmehus? Book et møde med byggerådgiveren allerede i dag.

Bestil inspirationskatalog

Få arkitekternes sidste nye idéer til plantegningen – bestil det nyeste katalog her.  Kataloget er spækket med inspiration til plantegninger i forskelligt udtryk og i 1 og 2 plan.

1 Planstegninger

Bestil vores gratis inspirationskatalog

Gratis inspiration til nybyg

Ønsker du friheden til at vælge selv?

Sætter du pris på kvalitet, godt design, spændende indretning og nybyggeri udover det sædvanlige? Byg din drøm af en bolig med os.

Find inspiration i smukke arkitekttegende Menzer&Kristensen huse.


Byggegrund (Sæt kryds i den mest korrekte)
Har købt byggegrundEr i proces med køb af byggegrundØnsker hjælp til at købe byggegrundAndet