Få inspiration til plantegning af hus i 1 plan

Få masser af inspiration til dit 1-plans funkishus blandt Menzer & Kristensens arkitekttegnede plantegninger af 1-plans huse her på siden.
Menzer & Kristensens speciale er nybyggede huse i smuk arkitektur. Planløsningerne er kreative og funktionelle, og skal danne rammerne om din og din families hverdag.

Hos Menzer & Kristensen kan vi vende og dreje plantegningerne, vi kan tegne fra blankt papir og naturligvis både tegne 1-planshuse og 2-planshuse.

Find inspiration i eksisterende plantegninger af 1-plans huse

Nedenfor finder du eksempler på arkitekttegnede plantegninger af 1-plans funkishuse i forskellige størrelser og af forskellig arkitektur.
Plantegningerne viser mange muligheder for indretning, som du kan finde inspiration i. Søger du stadig inspiration efter at have set planløsningerne? Find et udstillingshus nær dig her, hvor du og din familie kan opleve et Menzer & Kristensen hus.

Fordele ved et etplanshus

Med et hus i 1 plan er der mange kreative muligheder, som kan tænkes ind i plantegningen. Huset kan passe ind på en lang smal grund, det kan have vinkel, og det kan have forskellige udtryk afhængig af den valgte taghældning.

I et 1-plans hus er der blandt andet mulighed for at indrette store fællesrum eller andre åbne arealer. Der er også mulighed for at lave en atriumgård i husets midte og bruge 1-plans husets ender til fx en børneafdeling med eget multirum og/eller en forældreafdeling med plads til wellness.

Overvej også hvilken garageløsning der passer bedst til dit drømmehus. Vælger du fx en integreret lukket garage, kan du tænke det store rum multifunktionelt – så der ud over biler, kan være plads til alt fra et bordtennisbord til en børnefødselsdag. Du kan også blot vælge at holde garagen enkel og adskilt, det hele er op til dig og din families ønsker og behov.

Idéer til plantegninger af 1-plans huse er der mange af, og hos Menzer & Kristensen er vi altid åbne over for ønsker og input fra dig og din familie. Du kan altså roligt involvere arkitekterne i dine skitser og drømme, uanset hvor detaljerede de måtte være.

Book et møde

Overvejer du at blive nybygger? Har du brug for professionel rådgivning omkring plantegningen til dit drømmehus? Book et møde med byggerådgiveren allerede i dag.

Få inspiration til dit etplanshus i inspirationskatalog

Få arkitekternes sidste nye idéer til plantegningen – bestil det nyeste katalog her.  Kataloget er spækket med inspiration til plantegninger i forskelligt udtryk og i både 1 og 2 plan.

1 Planstegninger