Få inspiration til plantegning af hus i 2 plan

Hos Menzer & Kristensen kan vi vende og dreje plantegningerne, vi kan tegne fra blankt papir og naturligvis både tegne huse i 1 plan og 2 plan. Med et hus i 2 plan åbner der sig unikke muligheder for at plantegningen fx omfatter en smuk tagterrasse, der forlænger 1. salens stue eller køkken-alrum i sommerhalvåret. At der tegnes store vinduespartier i alle 1. salens rum, så du og din familie får max udbytte af en eventuel udsigt. Vælger du en hustegning i 2 plan kan du også prioritere en imponerende velkomst med hall, hvor loftshøjden fortsætter op til husets fulde højde, eventuelt med en skulpturel trappe, der binder de to etager sammen. En plantegning af ét 2 plans hus kan variere i det uendelige, kun din fantasi sætter grænsen. Menzer & Kristensens arkitekter er altid åbne overfor dine idéer.

Book et møde

Går du med nybyggertanker, og har brug for professionel rådgivning omkring plantegningen til din drømmebolig? Book et møde med en byggerådgiver allerede i dag.

Bestil inspirationskatalog

Få arkitekternes sidste nye idéer til plantegningen – bestil det nyeste katalog her. Kataloget er spækket med inspiration til plantegninger til 1 planshuse og 2 planshuse i forskelligt udtryk.

2 Planstegninger