Snedronningen 6, 5240 Odense NØ

Funkishuset i 2 plan byder velkommen med 6 meters lofthøjde i entréen og et køkken/alrum med plads til hverdag, fester og leg med flotte New Yorker-detaljer, som en rå murstensvæg og New Yorker-dør.

Nyd sommervejret på altanen eller på den overdækkede terrasse. Gå på opdagelse i huset gennem videopræsentationen, og få følelsen af at være der selv.

Se og læs mere om funkishuset

Atlasvænge 29, 2750 Ballerup

Funkishus med fladt i 1 plan på 181 m2. Husets hjerte er det åbne køkken/alrum med indbygget biopejs, der både giver stemning og deler rummet flot op ind til stuen.

Her kommer man tørskoet fra det overdækkede indgangsparti eller via den integrerede garage til husets entré, hvorfra der er direkte adgang til børneafdelingens 2 værelser og gæstebadeværelse samt køkken/alrummet.

Se og læs mere om funkishuset

Inspirationshus Atlasvænge 29 i Ballerup

Thors Ager 35, 6000 Kolding

Husets kubistiske arkitektur giver nye og spændende udtryk fra alle vinkler. Det sorte tag og lyse, grålige mursten giver sammen med de store vinduespartier og flot udtryk.

Indenfor giver de store vinduespartier et fantastisk lys og den hævede loftshøjde giver et god rumfølelse. Huset har spændende løsninger, eksempelvis en flot New Yorker dør, Velux ovenlysvindue, funktionelt multirum og dejligt stort walk-in.

Se og læs mere om funkishuset

Møddebro Parkvej 301, 8355 Solbjerg

Et flot og funktionelt funkishus på 200 kvm med fladt tag i mørke mursten.

Huset er med store vinduespartier, højt til loftet og mange spændende indretsløsninger – herunder ovenlysvindue og et vinrum med rustikke mursten og New Yorker døre.

Se og læs mere om funkishuset

Normandshave 13, 8700 Horsens

Funktionelt og flot kvadrathus, hvor lysindfaldet med store vinduespartier, skydedøre og fire ovenlysvinduer er i fokus.

Husets funktionelle detaljer er mange: Fra carporten til husets entré er der overdækket, så du kan komme tørskoet til fordøren fra bilen, deroudover finder du også walk-in og viktualierum med opbevaring til både køkkenmaskiner og kolonialvarer.

Se og læs mere om funkishuset

Brommevej 15, 8700 Horsens

Funkishuset er i grå/sorte mursten hvor farvedetaljerne går igen indenfor. Køkkenet lyses op af store vinduespartier og to skydedører, der leder ud på træterrassen dækket af en pergola.

Husets detaljer indebærer en håndlavet, fritstående rumdeler, der på køkkensiden er et vinkøleskab og plads til opbevaring, og på stuesiden er en hyggesofa.

Se og læs mere om funkishuset