Byggeprocessen hos Menzer & Kristensen

Funkis

Funkis villa efter jeres ønsker

Vi bygger moderne funkis villaer med rene linjer, gode gennemlyste rum og højt til loftet. Derved opnås et helt klart facadeudtryk med murkroner i zink og skjulte tagnedløb. Taget er udført med tagpap.

Alle vores huse er tegnet efter kundes ønsker. Alle er individuelt tegnet, men typisk med inspiration fra tidligere brugte plantegninger.

Det giver dig et arkitekttegnet hus, men til prisen for et typehus.

Ensidig

Funkis villa med ensidig taghældning

Et ensidigt tag kan give et løft til mange huse. Tagkonstruktionen giver mulighed for at trække ekstra lys ind i boligen på grund af den høje facade.

Taget er udført med tagpap og afsluttes med tagrende i zink.

Alle huse vi bygger er, efter kundes ønsker, individuelt tegnet og typisk med udgangspunkt i en af en af de plantegninger du finder på vores side med inspiration.

Gavl

Klassisk flot villa med gavl

Klassisk saddeltag med betontagsten, muret gesims og zinktagrende giver huset et moderne og minimalistisk udtryk.

Gavlene kan udføres i tegl eller træ eller en kombination af disse.

Du kan finde inspiration til en plantegning på vores inspirationsside og ud fra dine ønsker tegner vi dit drømmehus, men prisen holder vi på niveau med et typehus.

2-plan

Totalentreprenør på 2 plans huse

Vi opfører 2 plans huse i høj kvalitet. Når du vælger Menzer-Kristensen som din byggepartner er du sikret inspiration og vejledning, der gør at du får et hus, du bliver 100 % tilfreds med.

Vi er med hele vejen i processen, fra ide over tegninger til indhentning af myndighedsgodkendelser. Kontakt os og få en uforpligtende snak om dit nye 2 plans hus.

Overholdelse af deadlines og kvalitetskontrol

Når vi bygger 2 plans huse har vi altid fokus på at have en stram byggepladsstyring. På den måde kan vi altid overholde alle deadlines og sikrer samtidig kvalitet i byggearbejdet. Vi udfører også altid kvalitetskontrol af vores byggerier, for at sikre at du får et nyt hus som lever op til dine krav.

Vi bruger udelukkende faste samarbejdspartnere for at sikre det gode håndværk til den rigtige pris. Vælg Menzer-Kristensen som din samarbejdspartner på dit nye hus og få et 2 plans hus i høj kvalitet, bygget efter de bedste håndværksprincipper.

Klik ind på vores plantegninger og find inspiration til dit drømmehus. Har du andre ønsker tegner vi det hus du drømmer om.

Dobbelthus

Interiør

Interiør

Vi står gerne til rådighed med inspiration og vejledning om alt fra indretning til materialevalg, når du skal have bygget et

hus. Kontakt os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opfylde dine boligdrømme.

Et enkelt og tidsløst design – få dit eget arkitektegnede drømmehus til samme pris som et typehus.